Kada je reč o poljoprivredi , postoji mnogo dokaza da se danas poprilično lepo može živeti od iste , samo je jasno da se mlađim generacijama i ne radi neki teži posao , nego su fokusirano što lakše , to bolje. Svakako je poprilično malo onih koj su danas u ovakva krizna vrmeena svesni da poljoprivreda može da donese lepe prihode od useva.

Dovoljno je samo da se uputite na obližžnju pijacu , a gde se nalazi voće i povrće , te da se uverite u visine cena koje su postale enormne , pa da deo zemlje koji posedujete , a koji nema funkciju iskoristite štopre za uzgoj nekog dobra , koji em što vam donosi useve , em prihode. Da je tlo plodno u Srbiji, i da vas svaki dan nešto može iznenaditi u vašoj bašti najbolje pokazuje i slučaj iz Čačka gde je Zoran Ristanović pronašao izvor kisele vode. On je odmah sklopio ugovor sa jednom kompanijom, tako da bi uskoro na srskom tržištu mogla da se pojavi kisela vda direktno iz centra Srbije.

Ovih dana je ponovo fascinirao sve, sa novim iznenađenjem iz svoj ebašte. “Dokaz da može mnogo,mnogo bolje,veće,bez hemije,pesticida,teških metala da bude organsko,nemoj da vas lažu da ne može bez hemije,da mora da se dr ogira da bi bilo veliko i zdravo…Možda nije za ginisa ali je skoro neverovatno ovakvi prinosi organskim principima proizvodnje hrane”, napisao je on sa svom Instagram profilu kada je postavio mrkvu od čak 300 grama. Koliko je njegovo poljoprivredno dobro veliko čudo pokazuje i lubenicca od 15 kilograma , te paprika koja ima na sebi preko 100 plodova , a nedavni rekord je cvekla od 2,8 kilograma.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here