Jedna od najpoznatijih pop pjevačica u Srbiji je svakako Marija Šerifović , koja je jedna od rijetkih izvođača ove vrste muzike. Marija je poznata po svom britkom jeziku , kao i po svom velikom talentu za pjevanje. Marija je jedna od pjevačica koja može da napuni i najveće dvorane i uvijek se za njen nastup traži karta više.

 

 

Posljednjih nekoliko godina Mariju imamo priliku gledati i kao stalnog žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda . Marija je u takmičenju jedan od najpoželjnijih mentora , a njeni kandidati su upravo posljednjih nekoliko godina pobjednici. Marija je pokrenula svoj you tube kanal u vrijeme pandemije korona virusa , i ona na toj platformi ima veliki broj pratilaca.

 

 

Mnogi komentarišu da se Marija izjasnila kao pripadnica LGBTQ populacije , i paparaci se veoma trude da je uhvate sa njezinim partnerom , ali do sada nisu imali priliku , jer je ona ili sama ili okružena velikom grupom ljudi . Marija je prepoznatljiva i po svom stajlingu i uvijek možemo vidjeti u farmerkama ili samo sportskoj odjeći . Odjevni predmeti koji se nalaze u ormaru svake žene , poput haljina i suknji , ona zaobilazi u širokom luku , i ne želi da izađe iz svoje zone komfora. Nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija kada je Marija bila mala , a tada je mama Verica bia zadužena za njen stajling . Tako je osvanula fotografija na kojoj je Marija u rozoj haljinici ,i izazvala je veliko oduševljenje kod Marijinih fanova . Marija je u opisu fotografije stavila da je ova faza sa haljinicama kratko trajala.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here