U današnje vrijeme je malo onih voditelja koji znaju da rade svoj posao kako treba, te da ga obavljaju sa ljubavlju i pažnjom kakav taj posao i zahtjeva. Nekada je za ovaj posao pored talenta moralo da postoji i obrazovanje , dnosno odgovarajuća škola ili fakultet, dok danas to baš i ne možemo da kažemo , jer svedoci smo da se ovim poslom danas može svako baviti .

 

 

Dragana Katić je poznata srpska voditeljica, koja se uvijek trudila da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i medija. Njen bivši suprug preminuo je prije četiri godine, au javnosti je dospjela istina o njihovom jako turbulentnom odnosu. Naime, njih dvoje se nikada nisu vjenčali, niti su zakonski bili u braku. U vanbračnoj zajednici su godinama živjeli, i dobili su dva sina koje je on zakonima priznao.Međutim, voditeljica je istakla da njen bivši partner nikada nije bio emotivno vezan za njihove sinove.

 

 

Danas su njeni sinovi odrasli muškarci koji svoju majku obožavaju , a to su svi mogli vidjeti kooji su gledali emisiju Sceniranje , u kojoj se Dragana koja je poznata kao jaka žena i veliki borac rasplakala kada je čula emotivne riječi od svog sina . Naime , redakcija je odlučila da Draganu iznenadi sa snimljenom porukom , koju joj je poslao Bojan koji ne voli da se eksponira u javnosti ali je ovaj put napravio izuzetak. On je rekao da je velika privilegija biti njen sin , te da su on i brat od svoje majke naučili važne životne lekcije koje su neprocjenjive. Ono što on najviše poštuje kod nje je to što je ona samohrana majka koja ih je podigla sama bez ičije pomoći . Ona je za svoje sinove stvorila dom koji je za njih bezbjedno mjesto .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here