Nekoliko godina unazad jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji i regiji je svakako Miloš Biković . On je ostvario i veoma zavidnu karijeru u Rusiji , a prvi put se široj publici predstavio sa ulogom Tirketa u seriji “Montevideo Bog te video” . Nakon pomenute serije uslijedio je niz uspješnih projekata od kojih je najveći svakako” Južni vetar” , oji je pokupio sve simpatije publike.

 

 

Miloš je poznat kao miljenik ženske publike , a kada je u pitanju njegov ljubavni život on je još uvijek jedan od najpoželjnijih neženja . Miloš je bio u vezi sa brojnim ljepoticama , ali još uvijek nije našao onu prav s kojom bi stao na ludi kamen. Jedna od ljepotica s kojima je Miloš bio je svakako i manekenka Saša Lus, koja se pojavila na filmskom festivalu u Kanu , i na crvenom tepihu zasjenila je sve sa svojim izgledom.

 

 

Saša se na događaju pojavila u pratnji novog izabranika , a na sebi je nosila vrlo elegantan toalet sa V izrezom a na nogama je imala sandale. eđutim , ono što je izdvojeno od svih je bunda koju je obukla , iako je u Kanu bilo veoma toplo . Podsjećanja radi Saša i Miloš su se upoznali na snimanju reklame za jedan poznati brend i varnice između njih su odmah sijevnule. Ubrzo su počeli svoju ljubavnu vezu pa su zajedno otputovali i na Sejšele ,a nakon toga su skupa snimili jedan urednik i to za ruski Vog . Njih dvoje su prekinuli zbog toga što je Saša otišla u Miami , i njihova veza nije mogla da funkcioniše na daljinu. Miloš je već duže vrijeme u vezi sa Ivanom Malićem od koje se ne odvaja , a da li je upravo ona prava s kojom će stati i na ludi kamen , ostaje nam da vidimo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here