U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o našoj premijerki Ani Brnabić , a koja je na početku svoje karijere u politici naišla na brojne osude , kao i ne prihvaćanje da se nađe na čelu zemlje , pa je dugo vodila bitku da bude prihvaćena u narodu , a neprihvaćanje je krenulo jer je Ana pripadnica LGBT populacije . Naime , ona je uspela jako brzo d azadobije poverenje javnosti , pa je danas jako uspešna u svom poslu .

Tako su svi sinoć koji su bvili prisutni na proglašenju vlade u Srbiji , u narodnoj Skupštini , mogli su da posvedoče tome kako to izgleda sin Ane Brnabić , a koji je sa svoje tri ipo godine došao da podrži svoju majku na noovm zadatku . Naime , pored sina tu je svkako bila i njena dugogodišnja partnerka Milica , ali ipak najveća pažnja prisutnih usmerena je na malog Igora kao i odnos koji je dečak uspostavio sa mamom premijerkom.

Dakle , svi su se raznežili kaa je sin Ane Brnabić potrčao u zagrljaj predsednice Vlade koja u tim trenucima takođe nije odolela da ne pokaže svoje drugo lice koje inače čuva samo za privatnost svog doma. Na par minuta mali Igor bio je u Aninom zagrljaju, a onda je sa svojom drugom mamom Milicom sa balkona Skupštine posmatrao kako Brnabićeva polaže zakletvu. Dečak je svkkao vidno porastao , a njegova plava kosica je poprilično istaknuta , te premijerka nr krije da joj je porodica jedina slabost ,ali ipak bi volela d aima više vremena za njih..

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here