U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se Ane Berbić ,koja je kad aje se 2008-e godine prijavila za muzički rijaliti Operacija trijumf , sa svojim izgledom dospela u prvi plan . Naime ,ona je neko ko poseduje specifičnu lepotu po kojoj se ističe , a to su primetili su tadašnji članovi žirija, učesnici, pa i publika, koja je nedugo pre toga Anu proglasila najlepšom ženom u Hrvatskoj.

Svakako su njena lepota i šarm učinili svoje kada je upoznala producenta Filipa Miletića ,a koji je za nju i Severinu napravio hit Ialijana . Naime , ona je pored Filipa provela nekoliko godina , a onda je se zaljubila u Ivana Đolića , a koji je IT stručnjak , te koji ima dva preslatka sina . Naime , porodičan život je Bbeićevj doneo mnogo toga , a ostvarila je se u ulozi majkke , te danas po mišljenju mnogih živi život iz bajke . Međutim , ona je zbog proodice bila primorana da na kratko prekine karijeru , ali je se sada vratila pesmama i spotovima.

S obzirom na lepotu koju poseduje , te kojom može da sve pohvali , nije ni čudo da su se svi iznenadili kada su čuli za njenu odluku o korekciiji nosa. Ne zna se tačno kakvu intervenciju je lepa Hrvatica uradila ali čini se da je njome ona potpuno promenila lični opis. Slika koja tome svedoči privukla je veliku pažnju javnosti i komentare koji su bili podeljeni. Dok su jedni smatrali da je novi izgled Ane Bebić popularni trend u svetu i da je normalno da kao javna ličnost ona ide u korak s tim, drugi su pak prokomentarisali da joj to nikako nije trebalo. Bilo je i onih koji su čvrsto stajali iza toga da je Ana za slikanje samo iskoristila filter sa “Instagrama” i da do nikakve intervencije nije došlo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here