Dana 11. listopada 2020. godine, svet je izgubio Boru Drljaču, poznatog pevača i glumca, koji je preminuo nakon duge i uspešne karijere. Međutim, iza njegove slavne fasade krio se duboko potresan čovek, kojeg je mučila tragična smrt njegove voljene supruge Verice. Njihova ljubavna priča je počela rano, a tokom života Bora je Verici neprestano iskazivao svoju ljubav.

Nažalost, život im je priredio bolnu tragediju kada je Verica donela tragičnu odluku da okonča vlastiti život. Bora nikada nije potpuno shvatio njene motive i osećao je ogromnu tugu i očaj nakon gubitka supruge. Njegovo sećanje na pronalaženje Veričinog oproštajnog pisma sa samo dvije kratke rečenice ostalo mu je urezano u srcu, i do danas pati zbog njenog gubitka.

Prije nego što je odlučila okončati svoj život, Verica je pokušala preduzeti nekoliko putnih koraka, što je Boru dovelo u šok. On je učinio sve što je mogao da je spasi, ali nažalost nije uspeo da spreči tu tragičnu odluku. Nakon što je pronalazio oproštajno pismo, Bora je bio u šoku, i policija je nakon toga pronašla njen beživotni telo u parku.

Njegova borba s gubitkom voljene osobe bila je duboka i bolna. Liječnik ga je upozorio da bi pokušaj oduzimanja vlastitog života bio koban, ali Bora je proživljavao unutrašnju agoniju zbog gubitka Verice i nije želeo istraživati detalje njenog samoubistva. Osećao je krivicu zbog svojih profesionalnih obaveza koje su ga udaljile od kuće, ali nije mogao da krivi sebe za tragediju. Njegova priča ukazuje na važnost otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju i podršci među partnerima. Gubitak voljene osobe je bolan i težak za podnošenje, a Bora je ostao duboko pogođen Veričinim odlaskom. Njegova slava i uspeh u karijeri nisu mogli da umanje bol koji je osećao zbog gubitka svoje supruge.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here