Ana Brnabić je premijerka Srbije , već drugi mandat i ona na toj poziciji ima ogromno povjerenje predsjednika države Aleksandra Vučića, koji joj je dao da u drugom mandatu bude pesjedavajući vlade. Kada se Ana prvi put pojavila na političkoj sceni , nije imala podršku kolega , jer su je svi smatrali neiskusnom , te i zbog činjenice da je priznala da je pripadnik LGBTQ populacije.

 

 

 

Ana je tokom godin rada dobila pohvale za svoj predani rad , a čak i oni koji je ne vole baš , priznali su da Ana svoj posao radi vrhunski , predano , i to u teškim trenutcima u jeku pandemije i dok još traje rat u Ukrajini.

 

 

Poznato je da je Premijerka u ljubavnoj vezi sa dotoricom Milicim Đuričić , već 15.godina i one imaju sina Igora koji im je centar svijeta . Inače zbog svg posla Milica više vremena provodi sa njihovim sinom . Uprkos obavezama koje nosi premijerska funkcija , Ana ipak nađe vremena da sa svojom partnerkom isprati neki javni događaj , i u takvim trenucima premijerkina partnerka uvijek oduševi svojom ljepotom i stajlingom. Nedavno je priređena zabava od strane platforme Serbiacreates koja je okupila kreativne ambasadore u ržavi . Milica je za ovu priliku obukla crno bijelu košulju a premijerka je uz bijelu košulju obukla svijetlo rouzi sako i savršeno su se uklopile. Događaju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti poput glumice Anice Dobre i kolege Svetozara Cvetkovića ali i Biljane Srbijanović i mnogih drugih. Premijerka nije aktivna na društvenim mrežama ali ponekad objavi fotografiju sa svojom porodicom , i fanovi to isprate pomno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here