Posljednjih nekoliko dana glavna vijest u medijima je trudnoća popularne Anastasije Ražnatović . Naime , poznato je da Anastasija već godinu dana uživa u lubavi sa srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom , a koji trenutno igra za špansku Sevilju.

 

 

Svima se od početka njihove veze činilo da je ozbiljna , i tada su Anastasiju , članovi porodice Gudelj , prihvatili širom raširenih ruku. Anastasija je od početka veze sa Nemanjom bila bilska najviše sa njegovom sestrom Vanjom , s kojom je išla na razna putovanja , međutim , iz njima poznatog razloga su se njih dvije razišle , odnosi su im zahladili. Također se to desilo i sa Anastasijom i Nemanjinom mamom Oliverom Gudelj. Mnogi su to primjetili na osnovu društvene mreže Instagram , gdje su vidjeli da Vanja i Olivera više ne prate Anastasiju , Olivera je čak i izbrisala svoj nalog , te je napravila novi , koji je zajednički sa njenim suprugom.

 

 

Naime , ovo sve nije uticalo na ljubav između Nemanje i Anastasije , a ona u posljednje vrijeme nikako ne dolazi u Srbiju , pa je tako propustila i rođenje Veljkovog sina Krstana . Naime , Ceca je za medije tada otkrila da Anastasija ne može napustiti Španiju , jer čeka dokumente za stalni boravak, a saznali smo od izvora koji je blizak mladom paru , da oni planiraju vjenčanje. Vjenčanje će najvjerovatnije biti obavljeno u Sevilji gdje trenutno i žive. Anastasija je otkrila da nosi djevojčicu , a porodit će se u Španiji , kako bi njihova ćerka imala špansko državljanstvo. Anastasija i Nemanja sledeće godine planiraju , u Srbiji da održe crkveno vjenčanje, a nakon toga će napraviti veliku svadbu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here