Poznata pjevačica Aleksandra Prijović i glazbenik Ljuba Perućica imali su duboku emotivnu vezu prije nego što se Aleksandra udala za Filipa Živojinovića. Njihova romansa trajala je dvije godine i činilo se da su jako zaljubljeni, pružajući podršku jedno drugome tijekom njihovih glazbenih karijera.

Međutim, javnost je bila šokirana kada su objavljene vijesti o njihovom prekidu, a pojavila su se nagađanja da je treća osoba bila uzrok kraja njihove veze. Dok su mnogi krivili Aleksandru za prekid, samo je ona istinski znala kakve je teškoće prošla u tom razdoblju. Prema medijskim izvješćima, Ljuba je iskoristio Aleksandrinu čestu odsutnost s posla da započne aferu s susjedom u njezinoj zgradi. Aleksandra je otkrila istinu kada je pronašla inkriminirajuće poruke na Ljubinom telefonu, što ju je duboko pogodilo i ostavilo slomljenom i uništenom. Kao rezultat toga, pjevačica je provela neko vrijeme u samoći.

No, Filip Živojinović neočekivano je ušao u njezin život i postao ključna figura. To je dovelo do prekretnice u njihovom odnosu 2018. godine. Od tada je Filip zauzeo važno mjesto u Aleksandrinom srcu, pružajući joj nepokolebljivu podršku i brigu.

Unatoč propasti njihove prethodne veze, Aleksandra izjavljuje da je u dobrim odnosima s Ljubom i da su prevazišli sve nesuglasice iz prošlosti. Njihov razvod bio je prijateljski, a nema razloga da ne održavaju neobavezne razgovore i pitaju jedno drugo o dobrobiti i novostima u životu. Nakon razdvajanja, ostali su u dobrim odnosima, slično kao i s bivšim partnerima. Obitelji su im se poznavale i često su posjećivali jedni druge. Stoga je prirodno da se još uvijek zanimaju za život i dobrobit jedno drugoga. Čak i Filipova supruga, kada se slučajno sretne s Aleksandrom, komunicira s njom na normalan i prijateljski način. Ljuba je istaknuo da je sve što se dogodilo između njih prošlost i da su krenuli dalje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here