Nakon što su Maja Marinković i Bilal Brajlović izašli iz rijalitija “Zadruga 6” otpočeli su romantičnu vezu, ali mnogi su pomislili da je njihovoj vezi došao kraj. Maja je odlučila da na svojim društvenim mrežama podeli snimak na kojem se vidi muškarac sa tetoviranim leđima koji leži pored nje u krevetu. Bivša zadrugarka nije propustila priliku da uputi provokaciju upravo njemu. Izvini, Biki – napisala je u opisu snimka.

Međutim, ovaj par je zajedničkim pojavljivanjem na Hype TV demantovao sve spekulacije. U intervjuu, Bilal je otkrio da su namerno izrežirali tu situaciju kako bi videli ko ih zaista podržava. Sve smo to namestili, kao što možete videti, namerno sam se istetovirao. To smo uradili da bismo testirali ko je uz nas, a ko je protiv nas. Ja sam momak s krilima i trenutno letimo visoko. Mnogi su se oglasili i izneli svoje mišljenje, ali sada smo videli ko nas zaista podržava. Bilo je raznih poruka, ali ja sam dobio željeni odgovor. Maja i ja smo zajedno i ostaćemo zajedno. Planiramo selidbu za Sarajevo.

Iako je rijetkost da veze opstanu nakon izlaska iz rijalitija, postoje i neki parovi koji su uspeli da prevaziđu izazove javnog pritiska i održe svoju vezu i van kuće. Maja i Bilal su samo jedan od retkih primera parova koji su uspeli da prevaziđu sve prepreke. Njihova ljubav je pronašla put i izvan rijaliti sveta, dok su se mnoge druge veze raspale pod pritiskom medija, spekulacija i osuda javnosti. Rijaliti šou programi su poznati po stvaranju intenzivnih i brzih emotivnih veza, ali se često suočavaju sa izazovima kada takvi parovi izađu iz “zaštićene” sredine rijalitija i suoče se sa stvarnošću. Javni pritisak, ogromna pažnja medija, ogovaranja i kritike često mogu biti preveliki teret za neformalne veze koje su se razvile pod stalnim nadzorom kamere.

Ipak, postoje retki parovi koji su uspeli da izgrade čvrstu osnovu ljubavi i poverenja tokom svog boravka u rijalitiju. Ovi parovi su bili sposobni da održe svoju vezu uprkos svim izazovima koji su im se suprotstavili. Veze koje opstanu van rijalitija često zahtevaju ozbiljan rad na komunikaciji, poverenju i razumevanju. Partneri moraju biti svesni da je njihov odnos izložen javnosti i da će biti suočeni sa brojnim izazovima. Održavanje privatnosti i međusobno podržavanje su od ključne važnosti za opstanak veze nakon rijalitija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here