Poznata pjevačica Lepa Brena , više je puta bila u centru pažnje u medijima , a sve to zbog skandala i nedozvoljenih radnji, te joj to definitivno nije strano. Naime , prije 4.godine njoj je čak isključena struja u njenom restoranu u centru Beograda. Brena je tada zajendo sa Bobom i još nekim ljudima iz Eektroprivrede , bespravno se spojila na obližnji trafo , i nelegalno uzimala struju.

 

 

Naime , ovaj skandal se brzo zaboravio , ali sada se javila Tinka Nikolić iz Zemuna , koja je penzionerka , te je rekla da joj e Fahreta podvalila kineske čarape, koje ne vrijede ni 10 dinara. Da stvar bude gora , ova osoba ima sve dokaze da je kupila Brenine poderane čarape, ali je osoblje pjevačice bilo izuzetno grubo prema njoj, te joj nisu dopustili reklamaciju , nakon čega se ona odlučila da kaže za novine sve .

 

 

Naime , penzionerka e višestruko izmanipulirana pa se odlučila obratiti medijima , kako bi podijlila neugodnosti koje je doživjela. Rekla je kako je kupila čarape na štandu kod Brene , čarape su za dva dana pukle , odmah je reklamirala , jer je bila razočarana , jer zna koliko se Brena reklamira sa ovim čarapama , a treble bi biti kvalitetnije , te s obzirom na cijenu da traju barem mjesec dana s obzirom na cijenu, a čarape su bile poderane. Tinka e istakla da je prilikom kupovine prodavačica bila jako ljubazna , ali kada je išla da reklamira čarape , proavačica je pokušala sve na nju da vali. Rekla joj je da nije istina da je kupila kod njih čarape. Kasnije je čula kako Brena govori da je potrebno samo da donesete čarape sa greškom i uredno će biti vraćene.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here