Popularna voditeljica Sanja Kužet je po mišljnju mnogih jedna od najhaizmatičnijih lica na malim TV ekranima , te je svima poznata kao voditeljica njpopularnijeg muzičkog takmičeja u regionu , Zvezdi Granda. Sanja svojom spontanošću i pozitivnom energijom , plijeni ažnju gledalaca , a široki osmjeh uvijek krasi njeno lijepo lice , te je za svakog takmičara uviek imala lijepu riječ i utjehu kada je potrebno.

 

 

Poznato je da se Sanja sa malih ekrana povlačila samo u periodu kada je bila u drugom stanju , ali se brzo nakon poroda vraćala na svoj posao. Pored Zvezdi Granda , Sanja je vodila i deset godina emitovanja izvlačenja nagradne igre Bingo , a neki je se sjećaju i iz perioda kada je na TV Pinku , u jutarnjem programu , vodila vremensku prognozu.

 

 

Sanja je studirala geografiju , i uporedo se bavila i manekenstvom , a onda je na nagovor svoje tetke , prijavila se na audiciju za voditeljicu na BK televiziji koja se nažalost ubrzo poslije toga ugasila , pa je ona počela da volontira na Pinku. Nije odbijala ni jedan posao , pa je tako radila i noćne smjene u montaži , ali joj se to sve isplatilo jer je u svojoj 21.godini dobila stalan posao u ovo TV kući. Sanjina karijera je danas na vrhuncu i na društvenim mrežama pojavile su se njene fotografije od prije 16 .godina , kada je vodila prognozu u jutarnjem programu , na kojima se može primjetiti da joj godine ne mogu ništa , te je i danas krase mladelački izgled i savršena vitka linija. Ono što se nije promijenilo je svakako i njen neodoljivo široki osmjeh.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here