Pjevač kojeg su smatrali da ima božanski glas , bio je svakako Marinko Rokvić . On je mnogima bio omiljen , akko publici tako i kolegama , a kada je prije dvije godine preminuo to je jako potreslo njegovu porodicu , prijatelje i kolege , svi su bili shrvani , a tuga za njim ni danas nije prošla.

 

 

Marinko je decenijama bio u braku sa suprugom Slavicom , s kojom je dobio dva sina Marka i Nikolu , koji su krenuli očevim stopama , te su počeli da se bave pjevanjem , a talenat su itekako naslijedili od oca . Danas su Slavica i njeni sinovi neutjšni zbog njihovog gubitka , a Nikola se često na društvenim mrežama podsjeti svoga oca i napiše neku emotivnu objavu.

 

 

 

Nedavno je objavio fotografiju na kojoj se nalazi on sa svojim roditeljima , fotografija je nastala u njegovom djetinstvu, a u opisu je napisao kako je to bilo bezbrižno vijeme , i kada bi fotografiju mogao da opiše riječima rekao bi samo da je bio sunčan dan. To je u njegovo djetinstvu značilo radosno jutarnje buđenje posebno u vrijeme školskih raspusta , spremljen omijeni doručak koji ga čeka na stolu , potom izlazak napolje i igra sa drugarima po cijeli dan sve dok ga majka s prozora ne zovne na ručak. Negova objava je naišla na veliki broj pozitivnih komentara, u ojima su se patioci složili s njim da je prije bilo bezbrižno vrijeme , te da su djeca itekako bila sretnija . Neki su komentarisali da je on slika i prilika svoga oca , te su mnogi komenarisali i izgled Slavice Rokvić koji je mnoge oduševio.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here