Poznati srpski kreator Saša Vidić je preminuo u nedjelju u večernjim satima u bolnici na Brežanijskoj kosi. Jučer je Saša ispraćen na vječni počinak na Novom Groblju u Beogradu . U trenutku smrti Saša je imao samo 52.godine a kako su prenijeli srpski mediji ,kreator je u bolnicu dovežen u jako teškom stanju , te je odmah priključen na respirator ali je ubrzo preminuo.

 

 

Uzrok smrti poznatog kreatora je septički šok , a obdukcija nije rađena , a po vlastitoj želji , njegovo tijelo je kremirano . Dok je bio živ Saša je surađivao sa mnogim poznatim javnim ličnostima , a kako je bio poznat kao osoba bez dlake na jeziku , sa mnogima od njih nije bio u dobrim odnosima . Tako je na primjer sa Svetlanom Cecom Ražnatović , preko 15.godina bio najbolji prijatelj , i onda su se 2018.godine posvađali , da je Saša odlučio da je blokira i na društvenim mrežama.

 

 

Jedna od pjevačica kojoj je Saša u potpnosti promijenio imidž je i Seka Aleksić , koja je među prvima stigla na groblje da posljednji put isprati svog prijatelja . Seka je na sahranu stigla u pratnji svog muža , a nosila je buket bijelih ruža , koje je Saša volio neizmjerno. Ona je održala i oproštajni govor , u kom je rekla da se radovala zajedničkim planovima , ali je on riješio da ode , i ona se ne ljuti kao što se nikada i nije ljutila na njega. Od poznatih medijskih ličnosti , sahrani su prisustvovali i Marko Rokvić , Leontina Vukomanović , Vanesa Šoškić , Marko Kon i Tanja Rađenović. Na groblju je bilo pedesetak osoba , a svi oni koji su se od Saše opraštali putem društvenih mreža nisu došli na groblje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here