Nedjelja je donijela tešku vijest o pronalasku tijela 27-godišnje Ive Balog na obali Dunava kod Starih Banovaca, nakon gotovo 48 sati intenzivne potrage. Njen otac, Atila Balog, potvrdio je ovu tužnu vijest. No, iako je tijelo pronađeno, okolnosti njenog nestanka i tragične smrti ostaju prekrivene velom tajne. Iva je posljednji put viđena na zabavi na plaži u Novom Sadu, okružena stotinama ljudi, a tijelo su pronašli 60 kilometara dalje, u Dunavu. Ova nevjerojatna promjena lokacije tijela izaziva zagonetke i pitanja kako se to dogodilo bez primijetnog traga.

Nestanak Ive dogodio se tijekom noći s petka na subotu oko 4 sata ujutro na novosadskoj plaži Oficirac. Otac Atila Balog bio je prisiljen identificirati tijelo svoje kćeri u Staroj Pazovi, gdje ga je prenijela Policijska uprava Sremska Mitrovica. Za sada, detalji o pronalasku tijela Ive Balog i okolnostima njenog nestanka još uvijek nisu potpuno poznati.

Poduzimaju se daljnji koraci kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Obdukcija će pružiti bolji uvid u okolnosti ovog tragičnog događaja. Iva je posljednji put viđena kako u petak navečer sudjeluje na zabavi na plaži Oficirac u Petrovaradinu, a tijekom ranih jutarnjih sati navodno je otišla s prijateljicom na kupanje u Dunav. Međutim, njen nestanak ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Obitelj je preko medija i društvenih mreža apelirala na javnost i zatražila pomoć kako bi se rasvijetlile okolnosti oko Ive nestanka. Prema informacijama koje su dobili, posljednja osoba s kojom je viđena u razgovoru bila je mladić stranac, za kojeg se sumnja da je Amerikanac. Unatoč potrazi za ovom osobom, informacije i dalje nedostaju. Zagonetno je i da unatoč mnogim prisutnim osobama na zabavi i plaži, nitko nije svjedočio Ivinom utapanju. Njena obitelj izražava nevjericu kako se to moglo dogoditi bez da itko primijeti. Uprkos pronalasku tijela, ostaje otvoreno pitanje kako je Iva mogla nestati pred tolikim brojem ljudi, a da nitko ne reagira ili ne primijeti ništa neobično. Ova tužna i zagonetna priča ostavlja mnoge otvorene niti i traži odgovore na mnoga pitanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here