Glumica Nataša Ninković svakako važi za jednu od najlepših srpskih glumica , a ona je kako ističe oduvijek bila pobornica prirodnog izgleda , ali jednom prilikom je istakla da nema ništa protiv estetske hirurgije , sve dok je ista u granicama normale.

 

 

Nataša je istakla kako je i ona sama hiljadu puta razmišljala da operiše podočnjake koji su joj jako smetali , sve se mislila hoće li ili neće , ali ipak nije još uvijek , da jeste odmah bi pohvalila doktora, istakla je da joj još uvijek ne smetaju u toj mjeri , osim isključivo u jutarnjim satima. Nataša je dodala ako joj zaista budu smetali , u smislu da utiču na njeno samopouzdanje , ona će to da uradi bez razmišljanja .

 

 

Glumica je dodala da joj pumpanje gornje usne izgleda previše vještački i da je to stvarno pretjerano. Ipak i ona se podvrgne nekada estetskoj intervenciji kojom osvježi svoje lice , a jednom prilikom se čak time pohvalila i na društvenim mrežama . Naime , ona je objavila sliku sa doktorom kod kojeg je tada radila estesku korekciju i napisala kako je on zaslužan za njen svjež izgled.

 

 

Naime , pisalo se po medijima da je Nataša problem sa podočnjacima koji je imala , uspješno riješila uz pomoć tehnike zvane fitnes za lice . Naime , riječ je o metodi koja sasvim prirodno podiže čelo , obrve i kapke , te smanjuje podočnjake , kao i mišićnu napetost , a u isto vrijeme oslobađa od stresa. Međutim , Nataša nikada nije potvrdila da je radila ovako nešto na svom licu. Moramo priznati da je glumica veoma lijepa , i da još uvijek izgleda mlado , tako da nema porebe još uvijek za bilo kakvim korekcijama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here