Nakon dugog boravka u Srbiji, Nikola Đuričko i njegova supruga Ljiljana Nešić zajednički su odlučili, uz svoju djecu Nađu i Đorđa, krenuti u novu avanturu u Los Angelesu. Ljiljana je imala ključnu ulogu u utjecaju na Nikolinu odluku o preseljenju iz Srbije te mu pružila nepokolebljivu podršku kroz cijeli proces. Njihovo harmonično partnerstvo traje već više od dvije decenije, a duboka ljubav koju Nikola osjeća prema porodici poslužila je kao izvor inspiracije i nepokolebljivog oslonca tokom izgradnje uspješne karijere u Sjedinjenim Državama.

 

 

Stekavši široku prepoznatljivost kroz iznimne uloge u visoko ocijenjenoj Netflixovoj seriji “Stranger Things”, ovaj talentirani par osvojio je niz prestižnih nagrada. To im je pružilo priliku da napuste skroman stan u Los Angelesu te se usele u raskošnu dvokatnicu, opremljenu izvanrednim i vrhunskim namještajem koji prati najnovije trendove u dekoraciji. Nedavno je Nikola proslavio svoj 49. rođendan, označivši važnu prekretnicu u životu, što je podijelio s pratiteljima na „Instagramu“ objavom slika puhanja svjećica.

 

 

Tokom intervjua za časopis “Gloria”, Nikola je iznio svoj pogled na odlazak iz Srbije i trenutne poduhvate u Los Angelesu. Istaknuo je svoju posvećenost održavanju svoje karijere i ostvarivanju umjetničkih ambicija u domovini, istovremeno istražujući uzbudljive mogućnosti američkog tržišta, posebno u dinamičnom filmskom i televizijskom sektoru Los Angelesa. Njihov dan u Los Angelesu počinje zajedničkim doručkom, nakon čega Ljiljana isprati Đorđa u školu, dok Nikola odvede Nađu do njihove rezidencije. U obavljanju svakodnevnih obaveza uživaju istražujući grad i družeći se s prijateljima. Iako njihova svakodnevica odražava uobičajene susrete porodice, jasno je da im novi početak u Los Angelesu donosi neizmjernu radost.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here