Nova turistička ljetna sezona nam je na pragu , a među omiljenim destinacijama srpskih turista Crna Gora se ponovo izdvojila , a jedan od razloga je svakako je blizina Jadranskog mora , tako da ne treba mnogo vremena da se dođe , bilo da putujete sa automobilom , autobusom ili vozom.

 

 

Veliki broj lijepih plaža se svakako protee od Ulcinja do Herceg Novog , a sve se mogu obići za dva sata ako imate sopstveni prevoz. Direktor Turističke agencije “Travelland” Miloš Jovović svakako kaže da je Crna Gora poslije Grčke njegov favorit, te je dodao da bi on posebno izdvojio Slovensku plažu zbog odličng odnosa cijene i kvaliteta .

 

 

Naime , cijene ljetovanja za Crnu Goru kreću se od 129 eura u Herceg Novom uz sopstveni prevoz , hotelski smještaj sa četiri zvjezdice . Predložene cijene zavise od termina i broja noćenja za all inklusive uslugu , i u cijenu je uračunat hotelski popust , dok se dodatni popust dobija za boravak od 15 i više dana . Specijalna ponuda za Slovensku plažu je već od 93 eura , i jedno dijete ima gratis do 14 jula. i od 15.sptembra. Ako se neko nalazi u Crnoj Gori na ljetovanju , bez obzira u kom gradu ljetujete trebalo bi da posjetite Kotor, jer su izuzetne zidine gradske tvrđave i poseban doživljaj je posjetiti kuće stare preko 300 godina. Za ulaz u Crnu Goru je dovoljno ponijeti samo ličnu kartu, a ako neko putuje sa djecom , za dijete je potreban pasoš ukoliko nema ličnu kartu. Milan je istakao da su ljudi iz Srbije na turističkom sajmu u Beogradu pokazali veliko interesovanje za ljetovanje u Crnoj Gori.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here