U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne teme , a koja nam je pokazatelj da je u današnjem vremenu mnogo toga više i nego normalna stvar .Naime , priča koju vam danas donosimo definitivno se ne dešava ni u filmovima , a reč je o tome da su Britani i Brajana su jednojajčani blizanci, koje su se udale za jednojajčane bliznace Džoša i Džeremija Slajersa, a onda su u ramaku od samo nekoliko meseci roile i blizance za koje su na Instagramu napisale da su oni u stvari:”rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci”.

Tako su njihove fotografije na društvenim mrežama izazvale veliki haos: “Njihove majke i očevi su jednojajčani blizanci. Oba para roditelja dobila su decu. Identičan DNK stvorio je oba dečaka.” Sa druge strane, imali smo i pametnjakoviće koji su napisali sledeće:”Kada bi ova porodica napravila DNK test porekla, to bi pokazalo da su ove bebe braća, a ne rođaci!”

Inače , oni su se venčali na isti dan , a žive i u istoj kući , te sada planiraju da prošire porodicu . Pre nego što su postali očevi, oni su na Instagramu napisali sledeće:””Pogodite šta!? OBA para očekuju bebu!””Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživeli preklapanje trudnoća i što možemo da podelimo ovu vest sa svima vama! Naša deca neće biti samo rođaci, već i potpuna genetska braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju”, napisali su.Kada su novinari upitali žene, hoće li i zajednički praviti novo dete, rekli su sleeće:”Zajedno smo doživeli većinu prekretnica u životu, rođendane, dobijanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko venčanje. Ovo bi bio sledeći veliki događaj i voleli bismo da ga doživimo zajedno”, rekla je Britani.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here