Model Kelly Lebrock , svoju je karijeru započela veoma mlada , kada je imala samo 19 .godina. U to vrijeme je bila veoma popularna zbog svog izgleda , a bila je često i na naslovnicama mnogih časopisa. Kada je postala model , ubrzo je postala i glumica , a sve to zahvaljujući svom specifično lijepom izgledu. Postala je poznata i u Holivudu , a to su joj omogućile uloge “Čudna nauka ” i “Žena u crvenom “.

 

 

Kelly je jedne prilike ispričala kako je krenula njena karijera sa modelingom . Naime , rekla je da je bila na zabavi i jedna žena ju je vidjela i pomislila kojiko je ona prelijepa . Nikada se ranije nije bavila manekenstvo , ali joj je otac brzo pronašao agenta i njena karijera modela je brzo krenula. 1970.godine je postala veoma popularna , a tada se udala za poznatog glumca Stivena Segala .

 

 

Kelly je ubrzo nakon udaje rodila djecu , te se posvetila njima , i prestala se baviti modelingom.Međuim , njihov brak nije dugo trajao , ubrzo su se razveli . Razvod je bio veoma težak za oboje , a mediji su svakodnevno neumorno tražili bilo kakave informacije o njihovom razvodu . Međutim , samo su došli do neprovjerenih informacija , a to je da je Stiven sil*vao Kely u toku braka , ali je ona odbijala ikada da javno govori o tome. Kely je odlučila da se u potpunosti povuče od očiu javnosti , i provela je posljednje 24.godine iveći mirnim životom. Otišla je u udaljeni dio zemlje, i tamo živjela bez televizora, te je u međuvremenu toliko promijenila izgled da je mnogi nisu mogli prepoznati. Imala je nekoliko operacija kako bi izgledala privlačnije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here