Pjevačica Rada Manojlović je svakako jedna od omiljenih na domaćoj estradnoj sceni , a svoju opularnost je stekla u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Naime , Rada se takmičila prije skoro dvije decenije, a prema mišljenju mnogih , Rada je bila dio najbolje generacije takmičara. Za to vrijeme Rada je stupila u vezu sa pjevačem Milanom Stankovićem , a kako su bili veoma mladi , pritisak javnosti je imao veliki uticaj na njihovu vezu , tako da su je na kraju i okončali.

 

 

Rada je nedavno priznala da ju je uhvatila panika od starosi , jer je kako doznajemo već napunila 38.godina. Mnogi smatraju da Rada fenomenalno izgleda , te su mnogi i vjerovali da joj je tek 30.godina. Rada je istakla da ona samu sebe srozava u psihičkom smislu , te je rekla za sebe da je već jednom nogom u grobu, jer joj je prošlo pola života . Uvijek je isticala kako bi voljela da se ostvari kao majka , a već je ušla u te godine , kada joj otkucava posljednji čas. Iako mnogi smatraju da folkerki godine ne mogu ništa , i da prkosi vremenu , ona ipak drugačije gleda na trenutnu životnu situaciju.

 

 

Poznato je da je Rada bila u vezi sa kolegom pjevačem Harisom Berkovićem , koji je i dosta mlađi od nje . Mada se šuškalo kako je par odlučio da se vjenča , sada vidimo da njihovog vjenčanja nema ni na pomolu. Rada nije htjela spominjati Harisa , tako da je upitno da li su još uvijek zajedno. Radina karijera je na vrhuncu , snimila je veliki broj hitova , ostaje joj još samo da ispuni želju i da postane majka , što se nadamo da uskoro i hoće.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here