Poznati teniser Novak Đoković će nakon duže pauze koju je napravio nastupiti na mastersu u Rimu , a njegovi fanovi sa oduševljenjem očekuju da vide u kakvoj je formi, te da li će osvojiti još koji Grend slem te da obori još jedan rekord u nizu.

 

 

Poznato je da je Novak u skladnom braku sa svojom suprugom Jelenom već devet godina , a par se vjenčao na Svetom Stefanu , daleko od očiju javnosti . Naime , Novak i Jelena su u vezi bili još od srednjškolskih dana , a u vezi je Jelena ostala u drugom stanju , i par je tada odlučio da se vjenča, te da svoju ljubav ozvaniče. Novak je izjavio da mu je Jelena u vjenčanici izgledala kao anđeo , te je dobro upamtio tu sliku , njen osmijeh i stomak u kojem je tada bio njihov sin Stefan.Novak je jednom prilikom rekao da će taj trenutak pamtit dok je živ.

 

 

Jelena je na dan vjenčanja nosila vjenčanicu , koju je za nju kreirala Sara Baron , koja je poznata dizajnerka iz Velike Britanije , a ona je kreirala vjenčanicu i za Kate Midlton. Jelenina vjenčanica je imala korset i otvorenu ramenu, i bila je jednostavna i lijepa, a o vjenčanici je tada pisao i prestižni Vogue , koji je tada naveo da je haljina podsjećala na platno čuvenog slikara Botičelija, a domaći mediji su prenosili da je na haljinu bio zašiven crveni konac koji služi protiv uroka. Njihov sin Stefan je došao na svijet samo par mjeseci nakon njihovog vjenčanja , i njegovo rođenje je bio najljepši dan u Novakovom i Jeleninom životu . Tri godine kasnije , rodila se i njihova kćerka Tara koja je upotpunila njihovu porodicu , i par sretno živi , sa svojom djecom , koja su im centar svijeta.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here