Jelena Abramović je u svojoj Ispovesti za medije optužila muža Mašana Lubardu da je na Veliki petak ilegalno odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švicarsku , bez pasoša kao i njene saglasnosti. Naime , ovom izjavom je Jelena podigla Srbiju na noge , a nadležne institucije su saopštile da već rade na rješavanju ovog slučaja.

 

 

Kako doznajemo , Jelenu je nen suprug Mašan , prvi prijavio , u Švicarskoj , da je ona navodno napustila zemlju sa djetetom i to protivno odluci Švajcarskog suda . Naime , Jelena je rekla da ju je suprug prijavio nakon što je ona zatražila razvod od njega 6.januara ove godine , a za to vrijeme su svi zajedno bili u Srbiji.

 

 

Povodom prijave da joj je suprug oduzeo zajedničko dijete , i s njim napustio teritorije Srbije , prvo osnovno javno tužilaštvo saopštilo je jučer da je MUP za Grad Beograd uputilo zahtjev za prikupljanje potrebnih obavještenja , radi pribavljanja svih relevantnih podataka i dokumentacije u cilju uređivanja svih okolnosti, vezanih za ovaj događaj. Jelena je istakla da je u decembru prošle godine , njen suprug kupio avionske karte da sve troje dođu u Srbiju , pri čemu je prvo ona sa djetetom došla , a Mašan nekoliko dana nakon njih. Temu ravoda po njenim pričama su započeli još u Švicarskoj i to su više puta razmatrali. Kada su došli u Srbiju došlo je do eskalacije onosa , te sam bila prinuđena da u januaru podnesem zahtjev za razvod braka. Međutim , ašan je sebi dao za pravo da dok su u procesu , odvede dijete iz zemlje i to bez pasoša , rekla je Jelena.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here