Lea, kćerka Jasne Milenković, privukla je veliku pažnju javnosti kada je pevačica podelila njihovu zajedničku fotografiju. Tada su svi mogli primetiti da je prava lepotica koja neizmerno podseća na svoju majku. Jasna Milenković, poznata kao pevačica Jami iz 1990-ih godina, bila je u centru pažnje ne samo zbog izvanrednog stasa i atraktivnog oblačenja, već i zbog hitova poput “Čokolada” i “Šibica”. Pričalo se da je jedan poznati političar bio dugo zaljubljen u nju. Iako je njen izgled bio najviše predmet javnih komentara, ćerka Jasne Milenković privukla je pažnju i svojim obrazovanjem. Završila je srednju školu kao đak generacije, tečno govori četiri strana jezika, a na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost postiže izuzetne rezultate polažući sve predmete sa čistim desetkama.

 

 

Njena posvećenost politici postala je posebno primetna nedavno kada je na svom Instagram profilu podelila fotografije iz skupštine Srbije, stojeći za govornicom uz poznati citat Mahatma Gandija. Lea je citirala Gandija dok je delila fotografije na kojima stoji za govornicom u Narodnoj skupštini Srbije: “Budite promena koju želite videti u svetu.” Jednom prilikom, pevačica Jami se pohvalila uspehom svoje ćerke, ističući da mnogi nisu verovali u njenu pravu uspešnost. Objavila je sliku Leinog indeksa uz poruku: “Pamet se gradi učenjem, a uspeh dolazi trudom, za razliku od onih koji veruju da je novac put do diplome. Bravo, Lea! Počeo je ispitni rok” – s ponosom je Jami podelila sliku indeksa svoje ćerke, ispunjenog najvišim ocenama. I Lea, kao ćerka Jasne Milenković, takođe je podelila svoje uspehe, ističući šta joj je posebno važno u vezi sa obrazovanjem.

 

 

Pored navedenih jezika koje vlada, istakla je da je njen fakultet izuzetno zahtevan, ali da uspeva da položi sve predmete sa najvišim ocenama. Nije joj teško što studira na jednom od najtežih fakulteta, jer to radi iz ljubavi, s posebnom željom da se jednog dana posveti diplomatskom radu. “Najpre bih naglasila činjenicu da govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski, i četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim sa svim desetkama na fakultetu, budući da sam najbolji student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost. Fakultet zaista predstavlja izazov, ali ja uživam u tome. Moja istinska želja je da se jednog dana posvetim diplomatiji” – izjavila je Lea.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here