Poznata pop pjevačica Jelena Tomašević je postigla velika postignuća u muzičkoj industriji . Jelena je porijeklom iz Srbije , a u svojoj karijeri koja traje već decenijama ima veliki broj hitova. Jelena je predstavljala Sr biju na Eurosongu s pjesmom “Oro” , te je dobila cijenjenu “Zlatnu značku grada Beograda za doprinos kulturi Srbije”.

 

 

Jelena Tomašević je rođena 1983.godine u Negotinu. Djetinstvo je proela u rodnom Kraguljecu , gdje je završila i svoje osnovno i srednje  obrazovanje . Studirala je na Fiziološko-umjetničkom fakultetu u Kraguljevcu , a prije nego što je diplomirala , vjenčala e sa Ivanom Bosiljčićem , koji je jedan od najuspješnijih srpskih glumaca . U braku su dobili kćerku Ninu, a smatraju se za jedan od najskladnijih parova , koje nikada nisu pratili skandali kao ni priče o razvodu.

 

 

Naime , nedavno je preminuo otac Jelene Tomašević , Dragan , koji je iza sebe ostavio suprugu , sina i kćer . U iskreno objavi na Instagramu , Jelena e izrazila koliko joj je značio otac, te je tako podijelila i fotografiju svog oca iz mladosti i porodičnog portreta. Jelena je svog oca opisala kao dobrog i pažljivog čovjeka , koji je oduvijek bio njezin anđeo čvar . Ona smatra da je on sa svojom plemenitošću i poštenjem u životu zaslužuje da bude s anđelima i zhvalna je na njegvoj nepokolebljivoj vjeri u nju i njenu sposobnost , kao to je zahvalna na njegovoj ljubavi i podršci koju joj je pružao kroz cijeli život . Ove daroe smatra neprocjenjivim a obraćanje zaključuje riječima da će ga voljeti zauvijek. Jelena mnogo pati zbog gubitka oca , a najveća podrška su joj muž i kćerka .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here