Anica Dobra, poznata srpska glumica, oduvek je bila cenjena ne samo zbog svojih glumačkih veština već i zbog svog skromnog i pristupačnog stava prema životu. Nakon povratka iz Nemačke devedesetih godina, Anica je našla svoj mir u Beogradu, tačnije na Dorćolu. Komšije je opisuju kao divnu i ljubaznu osobu koja uvek pomaže i doprinosi zajednici.

 

Unatoč velikoj popularnosti koju je stekla, Anica je ostala skromna i prizemna. Za nju kažu da je jedna od retkih glumica koja je ostala normalna i pristojna. Njeno ponašanje prema komšijama i angažman u zgradi samo su neki od primera njene dobrote i ljubaznosti. Uvek je spremna na razgovor i pomoć, bilo da je u pitanju organizacija u zgradi ili podrška komšijama.

Anicin odnos sa ćerkom Minom Sovtić je posebno blizak i pun ljubavi. Mina se nedavno udala i započela sopstveni život, ali Anica je prihvatila taj prelazak sa puno razumevanja. Njen odnos sa ćerkom je primer skladnog odnosa između majke i kćeri. Komšije opisuju Anicu kao normalnu ženu koja vodi sasvim običan život. Ona i njen suprug Miodrag Sovtić nisu skloni eksponiranju u javnosti, što smatraju ključem za skladan brak. Bez obzira na slavu i uspeh, Anica i Miodrag su skromni i jednostavni ljudi koji uživaju u svom mirnom životu.

Osim što je posvećena majka, Anica je i brižna komšinica. Njena prijateljska priroda i podrška prema komšijama čine je omiljenom osobom u kraju. Takođe, s vremena na vreme, Anica je oduvek pokazivala interesovanje za kulturni život svoje zajednice i često je komšijama omogućavala da prisustvuju pozorišnim predstavama. Anica Dobra je primer glumice koja je ostala skromna i prizemna uprkos uspehu i slavi. Njen sjajan odnos sa ćerkom i komšijama samo je potvrda njene tople i humanitarne prirode.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here