Jedan od najpopularnijih voditelja je Ognjen Amidžić , koji godinama na TV Pink vodi svoju autorsku emisiju AmiG Show , u kojoj uvijek ugosti interesantne goste , poznate javne ličnosti , a njegove teme su uvijek škakljive i veoma zanimljive javnosti.

 

 

Što se tiče Ognjenovog privatnog života , poznato je da on iza sebe ima dva propala braka. Međutim , za mnoge je bio šok kada su prošlog ljeta objavili da se razvvode Ognjen i Danijela Dimitrovska. Mnogi su ih smatrali jednim o najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni . njihov brak je trajao preko 10 godina , i u tom braku su dobili sina , koji je centar njihovog svijeta.

 

 

Naime , prije dva mjeseca je u javnost procurila informacija da je Ognjen u emotivnoj vezi sa kolegicom Minom Naumović , a popularni voditelj je te navode priznao. Mina u Ognjenovoj emisiji ima svoj segment pod nazivom Pazi Mina , a njihova veza je potvrdila špekulacije da je možza ona uzrok razvoda Ognjena i Danijele . gnjenova bivša supruga , manekenka Danijela nije željela da kometariše na ovu temu , a nedavno se saznalo da je i ona nastavila dalje sa svojim životom , te da i ona sada ima novu ljubav. Kako mediji prenose , Danijela je u emotivnoj vezi sa nekadašnjim fudbalerom Jevremom Kosnićem , i zajedno su već pola godine , ali su svoju ljubav vješto krili od radoznalih pogleda. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja , a kaako je poznato i Jevrem je od Danijele dosta mlađi . Danijela je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko zajedničkih fotografija na kojima su ona i njen novi dečko , i to potvrđuje da je veza krenula u ozbiljnom smijeru.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here