Marko Janjušević Janjuš, bivši srpski košarkaš, učestvovao je u više sezona rijaliti šou programa “Zadruga”, koji se prikazuje na televiziji “Pink”. Datum njegovog rođenja je 12. marta 1985. godine, a trenutno živi i radi u Beogradu. Janjušević je bio aktivni košarkaš u više srpskih klubova, stvarajući karijeru i izvan granica zemlje, igrajući u Bugarskoj, Španiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Kini. Iako je kao košarkaš ostvarivao dobre prihode, suočavao se s čestim finansijskim izazovima. Zbog tih problema, odlučio se povući iz košarke i pronaći izvor prihoda u rijalitiju. Tokom svoje učešća u rijaliti programu, postao je prepoznatljiv po svojem specifičnom smislu za humor, ali se njegova priča s vremenom zakomplikovala.

 

 

U “Zadruzi 3”, pred milionskim auditorijumom, izazvao je pravu porodičnu dramu prevarivši svoju suprugu Enu i stupivši u intimne odnose sa starletom Majom Marinković. Nakon te sezone, Janjuševića je napustila supruga, dok je on nastavio vezu sa starletom, koja nije dugo potrajala. Marko Janjušević Janjuš je nedavno doživeo tešku životnu tragediju gubitkom svog rođenog brata Mihaila, koji je preminuo u dvadesetsedmoj godini. Iako je prošlo samo dva dana od sahrane, počeli su se širiti glasine o povratku Janjuša u rijaliti “Zadruga”. Marko se još uvek nije izjasnio povodom ovih spekulacija, ali je na svom Instagram profilu podelio poruku koja možda nagoveštava odgovor na pitanje o povratku u rijaliti “Zadruga”.

 

 

„U životu sam često doživljavao poraze, ali sada se suočavam s gubitkom koji me zaista pogađa. Iako sam se mnogo puta uspešno izborio s izazovima, ovoga puta nisam siguran hoću li moći. Iskreno, ne znam kako ću, brate“ – objavio je Janjuš na svom „Instagram“ profilu.Janjušova poruka nedvosmisleno otkriva duboku tugu zbog gubitka brata, te izražava želju da nastavi dalje, iako trenutno nema dovoljno snage za to. S obzirom na njegov ugovor s televizijom Pink, postoji verovatnoća da će Janjuš ponovno ući u rijaliti “Zadruga”, ali ne odmah, već nakon Božića, kako bi proveo neko vreme sa svojim neutešnim roditeljima.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here