Beti Đorđević, poznata jazz pjevačica, postala je poznata 1976. godine izvedbom pjesme “Počnimo ljubav ispočetka”. Prije toga, godinama je surađivala s bivšim suprugom Slobodanom Đorđevićem, nastupajući u cijenjenom hotelu “Jugoslavija”. Nažalost, njihov brak je završio nakon 15 godina, navodno zbog nesigurnosti Slobodana zbog Betine sve veće popularnosti. Beti je otkrila da je veza već bila narušena 1978. godine, ali su se sukobi eskalirali u tim posljednjim godinama braka.

Tijekom tog razdoblja, događali su se neugodni incidenti koji su duboko pogodili Beti. Ipak, ona je hrabro suočavala s tim izazovima. Unatoč teškim vremenima, Beti je pronalazila utjehu u svojoj glazbi i ostala posvećena svojoj umjetnosti. Međutim, tragedija je pogodila obitelj kada je 2013. godine njihov sin Branislav neočekivano preminuo u 47. godini života. Ta tragedija je ostavila Beti potpuno slomljenu i nesretnu. Izgubiti vlastito dijete je neopisiva tuga.

Beti se oslanja na svoje unuke Kristinu i Vladana za podršku i snagu. Unatoč svom tugu, ona nastavlja pjevati i pružati emocije kroz svoju glazbu. Beti je svjesna da život nosi i tugu i radost, a njeno srce nosi najtužnije melodije. Nastoji uložiti maksimalne napore i izdržati do kraja. Njena prošlost i sjećanja na voljenog sina su joj dragocjena, ali također pronalazi snagu da nastavi naprijed.

Nakon smrti sina, Beti je nastavila nastupati i često je svoje nastupe posvetila Branislavu. Njena izvedba pjesme “Crying Time” postala je simbol njenih suza i boli koju nosi u svom srcu. Beti je hrabra umjetnica koja se suočava s teškim emocijama, ali pronalazi utjehu u svojoj glazbi i podršci svoje obitelji. I teška vremena nose neku pouku i proizvedu nešto pozitivno.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here