Jedno od najprepoznatljivijih lica i omiljenih voditeljica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” je atraktivna Sanja Kužet, koja je u srcima publike ostavila neizbrisiv trag. Međutim, rijetki se sjećaju da su se od početka emitiranja emisije promijenili voditeljski parovi, a jedna od njih je i voditeljica Ljubinka “Buba” Dobrosavljev koja je svojim šarmom osvojila gledatelje 2011. godine, ali nažalost, nakon samo jedne sezone, dobila je otkaz.

Naime, nakon završetka finalne večeri u beogradskoj Areni, producent Saša Popović donio je odluku da Bubu zamijeni novim voditeljem, Vladi Stanojevićem, koji je dobio povjerenje da preuzme tu ulogu. Vlada je opravdao očekivanja i postao desna ruka Saši, za što mu je ovaj zahvalio i istakao njegovu izvrsnu ulogu u timu.

Izvor blizak produkciji otkrio je da su razlozi za otkaz Bubi bili u čestim greškama tokom emisija, pogotovo u završnim fazama takmičenja. Gotovo u svakoj rečenici koristila je izraz “super finale” i konstantno pravila greške u brojanju i izgovoru imena kandidata. Vrhunac neprilika dogodio se kad je nespretno zamijenila redoslijed brojeva kandidata, zbog čega je jedan od roditelja iza scene izgubio strpljenje i verbalno napao Vladu, pitajući zašto je “glupači” Bubi dao mikrofon. Ovo je bio trenutak kada je Saša Popović donio odluku o promjeni voditeljice.

Unatoč ovim izazovima, emisija “Zvezde Granda” nastavila je svoj uspješan put, privlačeći pažnju gledatelja svojim talentiranim kandidatima i intrigantnim trenucima. Nova postava voditelja nastavila je da doprinosi popularnosti i kvaliteti emisije. Svaka sezona donosi nove izazove, a “Zvezde Granda” i dalje ostaju jedan od najgledanijih i najpraćenijih muzičkih programa u regiji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here