Jelena M., lokalna pevačica iz Velike Plane, doživela je stravično nasilje kada ju je jedan od gostiju brutalno pretukao pod izgovorom da ga je polila pićem. Nažalost, vlasnik lokala se pridružio napadu, čineći ovu situaciju još gore.Incident se dogodio tokom veselja koje je organizovano u jednom selu blizu Velike Plane. Jelena je pevala te večeri, kao što je to činila i prethodne večeri, ali i prošle godine, sve dok se nije dogodio ovaj napad.

Prema njenim rečima, sve je bilo u redu sve dok jedan gost nije počeo da je napada tvrdeći da mu je polila piće. Jelena mu se izvinila, ali on je nasilno počeo da je vuče po kafani i udara rukama i nogama. Kako bi se odbranila, Jelena je počela da baca čaše i piksle sa stolova. Nažalost, napadaču se pridružio sin vlasnika lokala, tvrdeći da mu Jelena lomi inventar.

Šokantno je da među 40 prisutnih ljudi niko nije pritekao u pomoć Jeleni protiv nasilnika. Iako su neki muzičari pokušali da zaštite svoje instrumente, dvojica momaka su pokušala da pomognu Jeleni, ali su bili odgurnuti od strane mase. Kada je koleginica pokušala da interveniše, bubnjar njihovog benda ju je odgurnuo uz reči “nemoj da se mešaš jer će da biju i nas”.

Jelena je opisala da su je nasilnici tukli metalnom šipkom, što je rezultiralo teškim telesnim povredama. Pretrpela je frakturu vilice, nosa i povredu oka, bubna opna joj je napukla, a ima i hematome po glavi i povrede kolena. Tokom incidenta, Jelena je dvaput pozvala policiju, ali su joj napadači razbili telefon. Kada je sve prošlo, napadač joj je sarkastično rekao da ga prijavi ako sme.Jelena je istakla da ne zna šta je nasilnik izjavio u policiji, ali je otkrila da lokal postoji već 30 godina i da nikada nije bio prijavljen. Ova zastrašujuća situacija naglašava važnost borbe protiv nasilja i potrebu za pravdom i bezbednošću u zajednici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here