Uskoro će početi nova sezona popularnog rijalitija “Zadruga”, a nazvana je “Elita”. Već su se pojavile brojne spekulacije o potencijalnim učesnicima, a domaći portal izveštava da će dve bivše zadrugarke, koje su inače već postale velike zvezde, ponovo zakoračiti na imanje u Šimanovcima. Maja Marinković i Miljana Kulić neće propustiti priliku da budu deo ove “elitne” sezone i da se ponovno takmiče za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Prema pouzdanim izvorima iz produkcije, Maja i Miljana su pozvane na razgovor o njihovom eventualnom ulasku u novu sezonu. Obje su postavile niz uslova, a sada je na produkciji da odluči da li će ih prihvatiti. Maja je izrazila želju za frizerom i redovnim sređivanjem, kako bi uvek izgledala besprekorno. S druge strane, Miljana će ponovno dobiti poseban apartman, gde će povremeno boraviti njen sin, Željko.

Maja je već postala elitna učesnica “Zadruge”, privlači pažnju gledalaca svojim haotičnim postupcima i odličnom gledanošću. Svi sa nestrpljenjem iščekuju šta će sledeće uraditi, zbog čega nije iznenađujuće što će se ponovo naći u rijalitiju. S druge strane, iako je Miljana često pravila greške i probleme tokom prethodnih sezona, produkcija je ovog puta odlučila da joj ponovno pruži priliku, uzimajući u obzir da je svesna svojih propusta i spremna da se popravi.

Obe zadrugarke će ući u rijaliti za vrtoglave honorare, a ove sume su navodno izuzetno impresivne.Zadruga je jedan od najpopularnijih televizijskih rijaliti programa na prostoru Balkana, koji je stekao ogromnu gledanost i brojnu vernu publiku. Ovaj šou se emituje već nekoliko sezona, a svaka donosi nove uzbudljive intrige, emocije, sukobe i nezaboravne trenutke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here