Pjevač Amar Gile svoju slavu e stekao u takmičenju Zvezde Granda , a on i danas kako kaže prati rad svih svojih kolega iz tog takmičenja , a posebnu pažnju mu je privukla jedna djevojka koja svoju karijeru gradi na jako pametan način. Naime , Gile je postao lud za njenim radom i djelom , a riječ je o poznatoj pjevačici Milici Todorović.

 

 

Gile je istakao kako za Milicu misli da je prelijepa žena , da ima lijepo ponašanje , te mu se njen izgled u potpunosti dopada, pa je dodao da mu nimalo nebi smetao kada bi imao takvu ženu. Gile je istakao da je do sada imao jako puno dueta , koji su bili itekako uspješni , a sljedeći bi trebao biti sa Milicom , i to bi bio pun pogodak .

 

 

Podsjećanja radi , Amar Jašarspahić Gile je rođen 30.decembra 1990.godine u Zenici. Muzikom se bavi još od malih nogu , a svoj talenat za pjevanje je naslijedio od majke . Svira čak devet instrumenata. Pobjedom u Zvezdama Granda otvara svoj put ka inostranstvu , i počinje puniti sale i klubove širom Amerike, Evrope i Australije. Gile je također ambasador UNICEF-a za prava djece u regiji. U svojoj dosadašnjoj karijeri Gile je snimio mnogo hitova , a najpoznatija njegova pjesma “Imam ljubav ali kome da je dam ” , je osvojila regiju , i na you tubeu ima preko 44 miliona pregleda.Gile iza sebe ima jedan neuspješan brak , u kojem je dobio sina Darisa , međutim sa sadašnjom partnerkom Mirelom je također dobio sina , i tako postao otac po drugi put. Njegov mlađi sin se zove Zlatan.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here