Rijaliti Zadruga se polako privodi kraju . Tako da ćemo večeras gledati veliko i spektakularno finale , a vjerujemo da će ovoga puta svi rekordi gledanosti biti oboreni , s obzirom da je ovo i posljednja sezona rijalitija , te se više neće prikativati. Veliki šef je za superfinale priredio veliki spektakl.

 

 

U posljednje vrijeme se mnogo toga izdešavalo , pred samo finale . Bilo je dosta diskvalifikacija , među kojima je i ona koja je najviše iznenadila i šokirala , a to je disvalifikacija Zvezdana i Anđele . Posljednjih dana bilo je finalno izbacivanje pa smo tako mogli zaključiti koji zadrugari nisu zaslužili po mišljenju gledalaca da se nađu u finalu . Protekle noći je u Bijelu kuću ušla voditeljica Ivana Šopić , nakon oglašavanja pvog presjeka.

 

 

Ivana je tom prilikom podigla Žanu , Marka Sefanovića , Matoru i Janjuša , a onda su svi ostali iznenađeni kada je Janjuš izrazio nezadovoljstvo što je podignut , pa je rekao da on ne zna ko će da napusti rijaliti , ali da on ne napušta, dokle god on misli da ne treba da napusti, a to je sutradan u pet ujutro. Janjuš nije krio da ove godine priželjkuje pobjedu . Tada su se Sanja i njen dečko uspjeli posvađati sa nekoliko zadrugara, jer oni smatraju da treba da uđu u superfinale. Nakon prvog presjeka u prvom krugu napustila je Žana koja je imala najmanje glasova publike. Ostaje nam da ispatimo koji od dzadrugara će odnjeti večerašnju pobjedu. S obzirom da je ovo posljednja sezona , vjerujemo da su mnogi učesnici razočarani  , naročito oni koji su bili učesnici zadruge svake sezone.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here