U medijima su se pojavile priče o navodnom flertu između tenisera Novaka Đokovića i novosadske pevačice Slađane Damjanović, koja je nekad bila članica popularne grupe “2Hot”. Pre 15 godina, mediji su pisali o njihovoj aferi, koja je izazvala dosta pažnje i interesovanja javnosti. U to vreme, Novak je već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Jelenom Đoković, i to tri godine.

Slađana je tada govorila pozitivno o Novaku, opisujući ga kao divnog dečka, ponekad temperamentnog, ali i stidljivog. Upoznala ga je sa svojim roditeljima dok su bili zajedno u Kovilovu tokom Dejvis kupa. Međutim, nije želela da detaljiše njihov odnos, kako se ne bi pogrešno tumačilo i izazvalo neprijatnosti. Novak i Slađana su se navodno upoznali u jednom novosadskom klubu, gdje je on bio u društvu prijatelja Janka Tipsarevića i Ilije Bozoljca. Iako su razgovarali, ništa više nije bilo između njih.

Iako detalji o ovom odnosu nisu poznati javnosti, Novak je sada u srećnom braku sa Jelenom, te su sve ove priče prošlost. Njegova supruga, vjerovatno nije mnogo potresena ovim glasinama i nije obraćala pažnju na to što se priča. Ova priča je samo jedan od aspekata koji prati javni život poznatih ličnosti, dok se Novak Đoković i dalje fokusira na svoju uspješnu sportsku karijeru i porodični život. Novak Đoković je postao svjetski poznata ličnost zahvaljujući svojim izuzetnim sportskim dostignućima u tenisu. Rođen 22. maja 1987. godine u Beogradu, Novak je već od malih nogu pokazivao interesovanje i talenat za tenis. Njegovi počeci bili su skromni, ali brzo je stekao popularnost u svijetu tenisa.

Prvi put je ušao u fokus javnosti kada je kao tinejdžer osvojio juniorski Wimbledon 2004. godine. Njegov uspon na profesionalnoj sceni bio je impresivan, a brzo je napredovao u svjetskom teniskom poretku. Prvi veliki trofej osvojio je 2008. godine na Australian Openu, što je samo najava njegove sjajne karijere. Nakon toga, Novak Đoković je postao neprikosnoveni kralj tenisa, osvajajući brojne titule i Grand Slam turnire. Osvojio je 20 Grand Slam titula, čime dijeli rekord sa Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Njegovi impresivni sportski uspjesi, posebno njegovo izuzetno rivalstvo sa Federerom i Nadalom, privlače pažnju širom svijeta i privlače ogromnu bazu obožavatelja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here