Danas ćemo da govorimo o jednom jako poznatom učesniku rijaliti programa , reč je o dobro poznatom Zmaju od Šipva , a koji je postao popularan zahvaljujući svojim govorima na sahrani i slavma , te kao što smo istakli uččešću na sahranama . Naime , kada je reč o njegovom obrazovanju , on je završio srednju i osnovnu trgovačku školu , a život je posvetio stočarstv. Od oca Jove i dede Spasana je nasledio bogate voćnjake, zemlju i stoku.

Inače , od porodice ima majku Boju i nevenčanu suprugu Emiru , a koja je sa njihovom ćerkom Milicom pobegla u aMERIKU. Naime ,ona nije navikla na težak rad , pa je posle šest godina sa Zmajom napustila ga . On je inače kao dečak bio jako nestapan , a kad je porastao , često je kuči dovodio devojke ,ali ipak ni jedna se nije dugo zadržala. Kako je se na sudxu branio po nekoliko sati , nazivali su ga Petar Kočić . Inače , on i njegova porodica su zbog ratnih depavanja izbeglu u Brod , a u Šipovu su ostavili kuću , kao i poljoprivredne mašine , a poveli su stoku. Ilija je bio poznat u Krajini po učešću njegovih bikova na koridama.

Posebno se ističe bik Zeća, koji mu je doneo mnogo pobeda na koridama pa nije želeo da ga proda ni za 40.000 evra. On je javnosti postao poznat kada je održao tročasovni govor na sahrani svoh oca , a koja je snimljena na kaseti , a onda okaena i na juthjub ,a gde ima skoro milion pregleda. Ostatak ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here