Rijaliti program Zadruga je jedan od najgledanijih programa , a kako se bliži kraju , sada su odlučili da diskvalifikuju Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavinića . Ovakvu odluku je Zadruga donijela jer su njih dvoje prekršili ugovor koji su potpisali sa Velikim šefom. Produkcija Zadruge se na ovaj korak odlučila nakon razmatranja svih dostupnih informacija i vaganja sobrih i loših strana ovo dvoje takmičara. Veliki šef je nedavno donio odluku o isključenju Zvezdana i Anđele iz određenih aktivnosti , a putem pisma je obavjestio i ostale učesnike Zadruge.

 

 

U pismu je pisalo da sa velikim žaljenjem objavljuju diskvalifikaciju Anđele Đuričić i Zvezdana Slavinića . Navedeno je da su njih dvoje prekršili ugovor te da su produkciji dužni uplati 50 hiljada eura kazne . Veliki šef je naveo da je ključno da drže integritet i vrijednost Zadruge , a da svako kršenje sporazuma smatraju vrlo ozbiljnim .

 

 

Anđel Đuričić je bivša učesnica rijalitija Zadruga koja je pažnju javnosti privukla još u petoj sezoni pomenutog takmičenja . Uprkos njenom odlasku iz rijalitija , znatiželja javnosti za njen privatni život još nije splasnula . Prema izvorima upućenim u situaciju , vjeruje da je nakon gostovanja u Zadruzi 5 možda nakratko bila u posjeti porodici , ali je vjerovatno da je većinu vremena provela u Beogradu . Priča koju je ispričala u Frizeskom salonu je izmišljena kou je ispričala i tokom prve seone serije. Te tvrdnje su iznijele osobe koje ju poznaju , te koje su iz Crne Gore , i upoznate su sa njenim ponašanjem u prošlosti. Anđela je imala ogromnu podršku publike u prošloj sezoni , međutim u ovoj sezoni je razočarala gleaoce sa svojim ponašanjem.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here