U današnjem članku želimo predstaviti dvije turske glumice, Filiz Ahmet i Nur Fetahoglu, koje su postale planetarno popularne zahvaljujući svojim ulogama u TV sapunicama na Balkanu. Početkom 2000-ih godina, TV sapunice su osvojile srca gledatelja na Balkanu, a mnoge glumice koje su tumačile uloge u tim serijama stekle su svjetsku slavu.

Filiz Ahmet, rođena u Makedoniji, privukla je pozornost medija zbog izvanredne uloge Nigar Kalfe u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Njezina izuzetna ljepota i talent često su bili predmet rasprava, a njezina popularnost nije splasnula ni nakon završetka serije. Na svom Instagram profilu dijeli svoje privatne trenutke i životne podatke sa svojim pratiteljima, što joj omogućuje održavanje bliskosti s publikom.

S druge strane, Nur Fetahoglu utjelovila je povijesnu ličnost Sultana Mahidevran također u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Njezin ljubavni život privukao je pažnju medija, posebno nakon razvoda drugog braka. Uloga Sultanije Mahidevran donijela joj je veliku popularnost i priliku za daljnje uloge, no njezin privatni život bio je obilježen neslavno završenim brakovima. Obje glumice uspješno su diplomirale glumu na Akademiji dramskih umjetnosti i imaju obiteljsku pozadinu u svijetu umjetnosti. Putovanja i istraživanje novih kultura čine ih sretnima, dok su im obitelji izvor motivacije.

Iako je prošlo vrijeme od njihovih prvih uloga u serijama, ove turske ljepotice i dalje su aktivne u svijetu glume. Filiz Ahmet prošla je transformaciju u izgledu, smršavila i promijenila frizuru, što je primjetno na njenim fotografijama na društvenim mrežama. S druge strane, Nur Fetahoglu suočila se s brojnim emotivnim izazovima, ali hrabro nastavlja svoju glumačku karijeru.

Ove dvije talentirane glumice nastavljaju očaravati publiku svojom iznimnom glumačkom vještinom i ljepotom te su i dalje voljene među gledateljima na Balkanu. Njihova predanost glumi i životne priče svjedoče o tome kako se talent i popularnost mogu spojiti u svijetu zabave.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here