U današnje vrijeme, estrada nam donosi mnoge iznenađujuće situacije i primjere koji pokazuju da su mogućnosti neograničene. Često se postavlja pitanje što je vrijedno, a što nije, a mediji, posebno u Srbiji, često daju prostor i nekvalitetnim pjevačima i glumcima. Jedan takav primjer je Vesna Vukelić Vendi, koja je poznata kao kafanska pjevačica i nastupa na vašarima ispod šatora. No, ona je sada otišla korak dalje i napisala knjigu koju ljudi zaista kupuju i čitaju!

Vesna Vukelić Vendi je poznata pop umjetnica koja je postala prepoznatljiva po svom upečatljivom izgledu i šarmantnoj javnoj ličnosti, koja ponekad prijeđe granice dobrog ukusa. Unatoč tome, Vesna je odlučila zaštititi svoju obitelj od očiju javnosti i zadržati njihovu privatnost. Mnoge zanima njezin suprug i izgled njihove kćeri Nikolete, ali Vesna odlučno stoji iza svog stava da želi zaštititi svoje najbliže od medijske pažnje.

Vesna Vukelić Vendi je u braku s Branimirom Banjcem, bivšim sportašem i nogometašem OFK Beograda, od 2001. godine. Imaju kćer Nikoletu koja s ocem izbjegava javnu pažnju i nedavno je čak otvorila i profil na društvenim mrežama. Vesna je jednom prilikom spomenula da su ona i suprug različitih karaktera, ali da je on uvijek podržava u njezinim strastima i u svemu čime se odluči baviti.

Unatoč tome što je poznata po otvorenoj prirodi i razgovoru o raznim temama, Vesna ne želi previše govoriti o svojoj obitelji zbog njihove privatnosti, držeći je daleko od očiju javnosti. U intervjuu za “Hype TV” izjavila je: “Šutim o tome jer smatram da nije primjereno pričati o privatnom životu. Čak ni moja kći nije javna tema. Kao što ni Čola ne otkriva svog supruga, ni ja ne želim otkriti svog. Moja intimnost nije spektakl za javnost. To je dio mene koji ne spada u javnu sferu.” Sve u svemu, Vesna Vukelić Vendi nam pokazuje da je moguće krenuti u nove smjerove i iznenaditi nas svojim talentima, ali istovremeno želi zadržati svoju obitelj izvan medijske buke i zaštititi njihovu privatnost.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here