Pjevačica Vesna Zmijanac , već skoro tri decenije je jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima . Naime , Vesna je pjevačica narodne muzike , a na vrhunscu svoje karijere je bila u osamdesetim godinama , a tada se za nju smatralo da je i jedna od najljepših pjevačica na estradi.

 

 

Vesnine pjesme koje je tada snimila su postali veliki hitovi , koji se i danas rado pjevaju i slušaju. Jednu od najvećih hitova “Kad zamirišu jorgovani”,Vesna je snimila sa pjevačem Dinom Merlinom . Međutim , Vesna je sada ušla u sedmu deceniu života , i nije imala nimalo lagan početak ove godine , jer je njeno zdravlje više ne služi dobro kao ranije. Naime , Vesna je u bolnicu primjena zbog visokog pritiska , a detaljnom analizom doktori su utvrdili da njeno srce ne radi kako treba , te da Vesna mora hitno na operaciju.

 

 

 

Prije dva mjeseca joj je urađena operacija ugradnje bajpasa , i sada je Vesna dobro , nakon izlaska iz bolnice ona se oporavlja u svojoj kući u Bukulji. Uz nju su stalno njena kćerka Nikolija kao i njen zet Relja te njihove kćerkice . Naime , Nikolija je nedavno objavila sliku na Instagram , gdje se vidi da Vesna ne miruje , odnosno da stalno nešto sprema i kuha za svoju porodicu. Poznato je da Vesna već godinama svoje odmore provodi na imanju u Bukulji , te ne odlazi na luksuzne destinacie poput većine njenih kolega, a kako je istakla u Bukulji je našla svoj mir , i tu joj je njaljepše. Nedavno su je paparaci uslikali u dvorištu kuće , i može se primjetiti da je vidno smršala, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz vremena kada je Vesna bila najpopularnija i na slikama ima zalizanu crnu kosu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here