Pjevačica Ana Milenković je porijeklom iz Srbije , a koja godinama živi u Americi. Pjevanjem je počela da se bavi krajem osamdesetih , i tada je preko noći postala velika zvjezda , a proslavila se sa pjesmom “Lančić”, a imala je samo 13.godina kada ju je snimila .Ana je 2007.godine , otišla na turneju u Ameriku , i tamo je i ostala . Tada su je zadesile razne nedaće , raskinula je sa partnerom , borila se sama za egzistenciju sa dvoje djec . Naime , kako mediji doznaju , Ani su stizale razne ponude , pa i bavljenje prostitucijom , ali je ona sve to odbila i bila je dosljedna sebi, te je zasukala svoje rukave i pobrinula se da zaradi hljeb za sebe i svoju djecu.

 

 

Ana je tokom pandemije korona virusa , u svojoj ispovjesti za domaće medije odkrila da je čak čuvala i starije ljude kako bi uspjela da prehrani svoju djecu . Niame , teški dani su iza nje , a pjevačica je mnogo popularna u Americi , a dokaz tome su fotografije sa jednog njenog nastupa. Anica je nedavno ispričala kako nije lahko brinuti o starijim osobama , ali da se ona nijednog posla ne stidi , jer joj je novac trebao zbog djece,

 

 

-Kako su tokom pandemije stale svirke i putovanja , orala sam da nađem način da zaradim novac za svou djecu , pa sam počela da radim sa starim ljudima . Nedavno sam čuvala jednu baku koja je nažalost preminula , bila je vezana za krevet . Ta briga o starijim je nešto što me ispunjava , ja se ne stidim , ja sam sposobna. Znam ako sutra ne budem ogla da zarađujem pjevanjem naći ću sebi posao.- Rekla je Ana.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here