Pjevačica Jelena Tomašević , i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić su u braku već decenijama . Naime , ovaj bračni par je važio za jedan od najskasnijih parova na našoj domaćoj javnoj sceni , ali s ipostavilo da ni kod njih nije uvijek sve išlo kako treba , te da je bilo raznih trzavica.

 

 

Jelena je nedavno priznala medijima , da kod njih nije uvijek bilo sjajno i bajno , da su oni jedanput čak i raskinuli , ali na sreću uspjeli su da pronađu rješenje za svoje probleme , a to je najvažnije u odnosu , a se stavri ne guraju pod tepih , već da se razgovara o svemu , ma šta god to bilo . Pjevačica je jedne prilike u jednoj emisiji pričala o svojoj vezi i braku pa je rekla: “Desilo se to prije 10 godina . Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču , svoje mišljenje . Sergej Ćetković moj dragi kolega s kojim se družim nazvao me je i saopštio mi da mi je napisao jednu pjesmu , a to je bila “Da mi je da mi se vrati dragi moj “.

 

 

Jelena prvobitno nije htjela da otpjeva ovu pjesmu , jer nije željela da ispada jadnica , ali je nešto kasnije kada se već pomirila sa Ivano , i snimila pjesmu , a svo vijeme ju je čuvala . Zatim je Ivanu pustila pjesmu , a on je bio oduševljen , a pjesma je nakon toga postala veliki hit koji se i dana rado sluša. Šta vi mislite o ovome ? Volite li da slušate Jelenu Tomašević? Pišite nam u komentar.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here