• Emisija “Amidži šou” ostala je u čudu šokantnim postupcima Milana Miloševića. U najnovijoj epizodi emisije “Amidži šou” voditelj Ognjen Amidžić poželio je dobrodošlicu Milanu Miloševiću, kolegi sa televizije Pink i voditelju rijalitija “Elita”. Za početak predstave sudjelovali su u zabavnoj igrici “Teško pitanje”.

Kad je došao red na Milana Miloševića, suočio se s teškom odlukom. Naime, Milan je dobio zadatak da s Ružičaste televizije odabere voditeljicu koju će, ako bude potrebno, smijeniti. Milan je priznao složenost pitanja, ali je na kraju odlučio pustiti kolegicu i voditeljicu Mašu Mihailović.

Milan se bez oklijevanja brzo obranio, iskoristivši priliku u emisiji da izrazi istinsko oduševljenje Mašom, pojasnivši kako je njihova interakcija samo dio igre. Milanu MILoševiću postavljen je upit o izboru jednog kolege kojeg će smijeniti ako bude primoran na to.

Milan se našao u teškoj situaciji kada je kontaktirao Željka i obavijestio ga da imaju dodatnog osoblja. Na to mu je skrenuo pažnju Ognjen Amidžić, istaknuvši potrebu da se nekome prekine radni odnos. Milan je priznao težinu ovog zadatka i izrazio zabrinutost.
Nadam se da ću izbjeći bilo kakve pravne probleme, ali ako moram izabrati kolegu za predaju, odabrat ću Mašu Mihailović, najnovije pojačanje našeg tima. Iako cijenim njezinu prisutnost, nemam što više reći o tome.

Predstavljamo Mašu Mihailović, svježe pojačanje nove generacije reality showa “Elita”. Sa 21 godinom Maša dolazi iz Beograda i trenutno studira na cijenjenom Fakultetu za medije i komunikacije. Unatoč svojoj mladolikosti, Maša posjeduje bogato novinarsko iskustvo u raznim medijskim kućama, pokazujući svoju spremnost za stvaranje uspješne televizijske karijere kroz nepokolebljivu predanost i posvećenost svim srcem.

Kako prenosi Republika, doznaje se da je Maša zauzeta i da je već dulje vrijeme u ljubavnoj vezi s dečkom svojih godina. Osim toga, ima i sestru, a koliko umješno skriva privatni život od znatiželjnih očiju javnosti, svjedoče njezine objave na društvenoj mreži Instagram.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here