Mnogi misle da je Nataša Bekvalac jedina pjevačica na estradi koja iza sebe ima tri propala braka, ali to nije istina. Ova pjevačica je imala jedan propali brak više od Nataše, a radi se o Kaji Ostojić koja danas ima 39 godina a u svojim propalim brakovima je dobila i jednu kćerku za koju je veoma vezana. Ona je nju donijela na svijet kada je imala samo 18 godina u braku sa Nikolom Dragojlovićem, koji je u to vrijeme bio njena velika i prva ljubav, mada su njeni roditelji bili protiv te veze.

Kada je saznala da je trudna, mlada Katarina je bila veoma uplašena, ali su ona i njen partner ipak bili posvećeni svome djetetu i vjenčanju. Katarinini roditelji nisu bili za to da se ona udaje i da rađa dijete dok je još u školi, a ona je na kraju krajeva razumjela njihovu brigu i veliku ljutnju zbog svega. Usprkos svemu Kaja i Nikola su se vjenčali, te su imali veselje sa velikim brojem zvanica

I sama Kaja se svojevremeno bila prisjetila tog svoga vjenčanja te ga je opisala kao tradicionalno uz veliko slavlje sa orkestrom. Ipak, sjeća se da su tu bili i njeni roditelji, a da je sve to za nju bilo malo preteško, jer je već bila u sedmom mjesecu trudnoće, a taj dan je bila i velika vrućina, 38 stepeni celzijusa. Kaja je tada mislila da je našla idealnog partnera, za cijeli život, ali je s vremenom shvatila da baš i nije napravila dobar potez i odabir. Tokom trudnoće je sve više osjećala da on nije pravi čovjek za nju, ali je tada sve svaljivala na hormone.

Nakon što se rodila beba Kaja se nadala da če imati veću podršku svoga muža, ali umjesto toga, bila je stalno sama. Shvatila je da je kao osoba i žena spremna da bude majka, ali je bila razočarana u svoga muža koji je više volio da izlazi i da bude sa svojim društvom, nego da bude sa njom i njihovom bebom. tada je i shvatila da taj njihov brak nema budućnost i uslijedila je propast njenog prvog braka i razvod.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here