Darko Lazić, jedan od najpoznatijih pjevača današnjice na našoj sceni, osvojio nas je svojim raskošnim glasom i harizmom. Međutim, posljednjih godina bio je mnogo zastupljen u tabloidima, ali ne u baš tako lijepom kontekstu.

Naime, Darko je neko vrijeme imao velike probleme sa porocima, što je privuklo mnogo pažnje novinara i bilo često tema u novinskim naslovima. Ipak, sve se promijenilo nakon što je doživio saobraćajnu nesreću koja je drastično utjecala na njegov pogled na život. Odlučio je da se riješi alkohola i ostalih poroka te da se smiri i utone u mirnu luku.

U tom periodu, Darko je javno obznanio da je u emotivnoj vezi sa Katarinom. Ono što je manje poznato javnosti jeste da su njih dvoje u prošlosti već bili zajedno, ali su sada odlučili obnoviti svoju vezu. Mediji su se počeli zainteresovati za Katarinu jer vjeruju da je ona promijenila pjevačev život iz korijena, te mu pružila podršku i ljubav.

Iako se Darko manje pojavljuje u javnosti zbog operacije odstranjivanja viška kilograma kojoj se podvrgnuo, to ga nije spriječilo da objavljuje fotografije na društvenim mrežama sa svojom izabranicom, ali i fotografije sebe. Posebno je privukao pažnju jedan šaljivi video koji je snimio sa Katarinom. U videu, Darko je šaljivo vuče po podu i uvlači u sobu, što je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama.

Unatoč kritikama i kontroverzama, par očigledno uživa u svojoj ljubavi bez obzira na sve izazove s kojima se susreću. Darko Lazić je svojim promjenama i trudom da prevaziđe prošle probleme, te da pronađe sreću uz Katarinu, pokazao odlučnost i snagu duha koja ga čini još voljenijim i podržanim od strane svojih obožavatelja. Njegova pozitivna transformacija i ljubavna priča sa Katarinom svakako predstavljaju inspiraciju mnogima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here