Sestre Jovana i Maša, potomci pokojnog Božidara Nikolića, poznatog redatelja i direktora fotografije, smatraju se najbogatijom braćom i sestrama u Srbiji. Njihove uspješne karijere već su bile etablirane prije nego su se udale za vrlo utjecajne poslovne ljude. Jovana je prvi put privukla pažnju javnosti na Beoviziji 2004. godine, što je potaknulo njezinu glazbenu karijeru. Njen prvi album “Diši ljubavi” objavljen je šest godina kasnije, a na njemu se nalaze neki od njenih najpoznatijih hitova poput “Moli, moli” i “Srećan put”. Nakon uspješnog početka karijere, Jovana je ušla u brak s Markom Miškovićem, sinom poznatog srpskog biznismena Miroslava Miškovića.

Par je već osam godina u sretnom braku i ima dvije kćeri. Njihovo prvo dijete, Antonina, rođeno je 2012. godine. Jovana je jednom prilikom istaknula da je najbolji dar koji majka može dati svom djetetu da za oca ima muškarca kojeg voli. Nakon što je postala majka, Jovana se vratila glazbenoj karijeri i snimila nekoliko pjesama, uključujući “Najbolja”, “Dobar si”, “Pazi se” i “Nismo smeli”, duet s bliskom prijateljicom Marijom Šerifović. Par je dobio drugo dijete, Reinu, 2020. godine, a ime su joj dali prema španjolskoj riječi za kraljicu. Unatoč tome što je udana za nasljednika jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Jovana se smatra osobom izuzetne pristojnosti i jednostavnosti.

Jovana je poznata po svojoj skromnoj osobnosti i navodi da vodi normalan obiteljski život ispunjen svakodnevnim rutinama, ranim jutrima i odlascima na spavanje, kao i svim obavezama koje dolaze s ulogom supruge i majke. Nikada nije bila središte tračeva, ali kad se pojave, suočava ih s osmijehom i šalicom kave. Malo je poznato da je Jovana pravni stručnjak koji nije zapostavio svoje obrazovanje. Njena sestra Maša Karić, udana za Bojana Karića, pruža joj snažnu podršku. Iako je sin Sretena i Slavice Karić bio na naslovnicama zbog prvog braka koji se završio razvodom nakon nekoliko mjeseci s Jelenom Karleušom, pravi razlog raspada njihovog braka nikada nije bio objavljen, iako se šuškalo o preljubu Jelene.

Bojan se kasnije oženio Mašom Nikolić 2007. godine, a zajedno imaju blizanke Taru i Teodoru. Obitelj često putuje i boravi u privremenim rezidencijama u Dubaiju, Minsku i Londonu. “Kroz životne prepreke, uspjeli smo stvoriti utočište ljubavi i sreće u kojem naša četiri srca kucaju kao jedno. Čak i nakon 13 godina, moja ljubav prema tebi svakim danom postaje jača! Ti si nevjerojatan suprug i još bolji otac! Svaki trenutak koji provedemo zajedno je neprocjenjiv”, nježne riječi uputila je Maša svom suprugu Bojanu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here