Aca Lukas, poznat po svojoj bogatoj muzičkoj karijeri, također je otac četvero djece iz različitih brakova. Njegova djeca su Miljana, Lazar, Andrej i Viktorija, koje je dobio sa Sonjom Šašić. Iako je najmlađa kći često bila prisutna uz ponosnog oca na medijskim događanjima, njegova druga djeca su uvijek bila neprimjetna. Sinovi i starija kći Ace Lukasa preferiraju izbjegavati svjetla reflektora, a vjerojatno vode skroman život udaljen od glamura i luksuza, ne zbog financijskih ograničenja, već zbog svoje prirodne jednostavnosti.

Miljana Vuksanović, najstarija kći Aca Lukasa, prva je izrazila želju da gradi svoju karijeru bez pomoći oca. Svojim radom, predanošću i talentom postala je jedna od najtraženijih vizažistica u glavnom gradu, što joj omogućuje solidan životni standard. Prije nekoliko godina pronašla je ljubav i sreću u firmi “Granda”, gdje je njen mlađi brat donedavno radio kao vozač. Dostupni dokazi sugeriraju da su Lukasovi nasljednici grupa poštenih mladih ljudi koji ne ovise o njegovom utjecaju, vezama ili financijskoj podršci. Iako je svjestan da njegova trojica odrasle djece imaju vlastite izvore prihoda, Aca Lukas se trudi pružiti im financijsku podršku.

Prije nekoliko godina, kada se starija kći udavala, Aca je kupio stan koji je poklonio njoj i njenom suprugu. Mladenci su odabrali svoj novi dom na Karaburmi, a ubrzo nakon vjenčanja dobili su prinovu: kćerku Minju, koja je donijela veliku radost pjevaču i koja mu je dala novi razlog za život i optimizam.

Osjećaj magije kojeg Minja donosi ne može se opisati riječima. Iako nemam puno vremena provoditi s njima, trudim se posjetiti ih kad god mogu. Želio sam kao otac dati doprinos predivnom mladom bračnom paru, sinu i snahi, pa sam im kupio stan na Karaburmi. Ako budem u mogućnosti, nastavit ću pomagati kako bi im život bio lakši. Aca je otvoreno priznao da nije bio prisutan u odrastanju svoje djece, ali nije želio ostati u nesretnom braku, čak i ako je to značilo žrtvovati vrijeme sa svojom djecom – kako je jednom prilikom sam pjevač priznao. Boli ga što nije bio tu za svoju djecu kad su ga trebala, ali sada pokušava nadoknaditi izgubljeno vrijeme i ne štedi na tome.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here