Rijaliti Zadruga je postao jedan od najgledanijih u regionu. Sezona 6 se polako bliži kraju , a tenzije u Bijeloj kući itekako rastu. Jedan od poznatih zadrugara je Zvezdan Slavinić , koji je kada je ušao u Zadrugu , niko nije očekivao da bi on mogao jako brzo da se progura u jednog od glavnih favorita za osvajanje cijelog rijalitija , čiji se kraj očekuje jako skoro .

 

 

Zvezdan Slavinić je izrastao u glavnog alfa mužijaka u naselju Šimanovcima , a svi su znali da je ta titula predviđena za Filipa vara. Podsjećamo , on je od samog početka u vezi sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić , a pored nje , bio je par puta sa Milicom Veselinović, a i Aleks Nikolić. Zvezdan je trenutno u svađi sa Anđelom ali je u vezi sa Majom Marinković.

 

 

Međutim , doznalo se da je Zvezdan bio u vezi sa Majom i prije , dok je bio i u braku sa Anom , a ona to nije znala sve do prije neki dan , dok njegov prijatelj nije izašao u javnost sa tim informacijama . Naime , sionć je ovaj par ponovo završio u izolaciji a koliko ju je jako napadao , govori podatak da mu je Maja govorila da malo uspori. Naime , podjsećanja radi , Anđela je počela da sa Filipom Carom provodi sve više vremena , a izgleda da se Car želi osvetiti Zvezdanu zbog Maje , pa je počeo da se mota oko Anđele. Anđeli su roditelji rekli da ne žele da čuju za nju sve dok je u vezi sa Zvezdanom , jer smatraju da on nije dobar izbor za nju.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here