Pjevačica Zorica Brunclik , i njen supruk Miroljub Aranđelović Kemiš već godinama važe za jedan od najkompatibilnijih parova u muzičkoj idustriji. Njihov bra nikada nisu pratile glasine o razvodu , a kažu kako nemaju konkretnu formulu za to , osim da se poštuju i vole.

 

 

Zorica je jednom priliko priznala da ona i Kemiš svaki trenutak u danu provode zajedno . Iako često imaju različita mišljena brzo ih rješavaju i njihova veza tako ostaje čvrsta uprkos svim nedaćama koje ih snađu. Zorica je priznala da je ona ta koja se vrlo često duri , iako je svjesna da je i sama najviše kriva .

 

 

U centru pažnje medija je nedavno bila i njihova kćerka Zlata Vujanović , koja je u društvu svog supruga Miloša Vujanovića prisustvovala “Story Celebrites Only Party”. Zlata Vujanoić izazvala je veliku pometnju na samom ulazu . Naime , kćer Zorice Brunclik je tokom včeri odala počast imidžu i karijeri svoje majke , tako što je obukla istu haljiu kakvu nose u kultnim scenama filma “Žikina dinastija” . Kako smo mogli vidjeti , Zlata Vujanović je obukla zlatnu šljokičastu haljinu , koja je mnoge oduševila , i zbog toga je pobrala brojne komplimente . Zorica je veoma ponosna na modni odabir svoje kćerke , te nije mogla prestati da se smješka . pa se slikala sa partnerom , koji je bio upečatljiv kontrast odvažnom i glamuroznom outfitu njene kćerke.

 

 

Zlata se prije četiri godine udala za svog supruga Miloša Vujanovića sa kojim je dobila kćerku Milicu . Od tada , Zlata se u potpunosti posvetila porodici i bavi se profesionalnim šminkanjem. Javnosti je također poznata po estetskom eksperimentisanju , bojenju kose. Bila e brineta , plavuša , pa crvenokosa koja je mamila udahe.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here